2

 

Ieu gedong produksi kami, nyéépkeun sakitar 30.000 méter pasagi.

 

wertwt

 

Lantai bengkel kami dilengkepan ogé ku langkung ti 200 karyawan terampil, 8 jalur produksi, 200 sét mesin jahit komputerisasi. Kalayan kapasitas - 100.000 pcs ransel rumit atanapi 200,000 pcs ransel saderhana hiji bulan.

 

4

 

Bahan nyiapkeun (15-20 dinten)                              

1. Pesenan tempat

2. sampel warna pikeun dikonfirmasi

3. produksi bahan

4. pangiriman ka gudang kami

 

5

Motong (3-5 dinten)
1. motong lawon
2. motong seleting / wéb / beungkeutan sutra

 

6

Paking (3-5 dinten)

© Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile