7

wretewr

 

Ieu departemen IQC kami kalayan mesin uji set lengkep.

IQC (1-2 poé)

1. lawon tés fastness, tés traction lawon, kantong cecekelan sareng tali taktak jerk test, tas trolley test.

2. cék bordir cetak cetak sutra sateuacan produksi

© Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile