1

 

Ieu pabrik kami, tempatna di Huian Chengnan Industrial District, Quanzhou, kota basisir di Fujian, Cina, Anu ngagaduhan reputasi "Kota tas & kasus".

Hongsheng Bags didirikan taun 1993. Perusahaan mimitina aub dina bisnis perdagangan anu patali sareng ékspor, sareng salami sababaraha waktos lalaunan dirobihkeun kana desain produk, pamekaran, manufaktur, sareng manajemén ranté suplai anu ngalayanan palanggan ti sakumna dunya.

Samentawis waktos éta, mérek kami nyalira "MONKKING", anu parantos didaptarkeun di 22 nagara luar negeri, sareng kami ngadegkeun kantor pamasaran duanana di Moskow, Rusia sareng Xiamen, Cina, ngaraosan réa popularitas sadunya.

Kami salawasna taat kana prinsip "Iman Alus, Kualitas, Manajemén Ilmiah", sareng keukeuh "Kualitas Mimiti". Janten komitmen pikeun janten perusahaan terkemuka dina industri, pikeun nyiptakeun mérek domestik sareng internasional anu kuat.

© Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile