Produk

  • pic
  • pic
  • pic

Kantong Olahraga Waterproof Kantong Pinggel Ponsel Pinggel Multi-Fungsi Pria


Spesifikasi Produk:

  • Jumlah barang: MK-ZY9127
  • Jenis: Kantong Pinggang
  • Bahan utama: 100% poliéster
  • Gaya: Pantun, Kualitas luhur sareng daya tahan
  • Logo: Narima Logo anu Disaluyukeun
Enquiry Ayeuna

Detil Gancang

Kantong Olahraga Waterproof Kantong Pinggel Ponsel Pinggel Multi-Fungsi Pria

1. seleting lemes, awét
2. Kantong payun kanggo asesoris
3. Kompartemen utama sareng wadah ranté konci sareng saku ritsleting jero pikeun telepon
4. panel deui nyaman
5. Merek logo: Sulaman, percetakan Sutra, Karét tambel, anyaman tambal, jsb.

Rincian Produk

Dina katalog ieu anjeun bakal diajar langkung seueur ngeunaan Waist Bag MK-ZY9127. Ieu mangrupikeun salah sahiji produk anu kami nawiskeun. Kami supplier Cina anu saé, urang sacara gembleng ngawangun nilai pikeun konsumén.

Kantong Olahraga Waterproof Kantong Pinggel Ponsel Pinggel Multi-Fungsi Pria

Barang No. MK-ZY9127
Katerangan Kantong Pinggang
Bahan 100% poliéster
Logo / Colorway Bisa dikustomisasi
Pangukuran 30,5 * 14 * 8cm
Kapasitas 4L
Bungkusan 32 * 40 * 60cm / 100pcs
Jumlah Pesenan Minimum 500 pcs
Sertipikat Sértipikat ISO & Inok BSCI.
Tempat Asalna Quanzhou, Fujian, Cina
20FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 9000 pcs
40FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 18000 pcs
40FT HQ Wadah Ngunggah kuantitas 20000 pcs
FOB PORT Pelabuhan FOB Xiamen, Cina
Waktos prosés 45-60days saatos mastikeun pesen na tiasa disawalakeun kanggo jumlah anu ageung.
Sarat pamayaran 1.T / T2.LC
Harga Punten taroskeun ka kami pikeun ngirim panilitian anjeun.

Kamampuhan Suplai
100.000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan
Rincian bungkusan: 1pc / kantong poli, 100 pcs / karton,
Kami tiasa nyumponan pamundut anjeun pikeun ransel bungkus.
Palabuhan: Pelabuhan Xiamen, Fujian, Cina.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • © Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile