Produk

  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic

Ransel panutup beurat lampu tahan cai pikeun sakola 25L kalayan kompartemen laptop


Spesifikasi Produk:

  • Jumlah barang: MK-ZY20036
  • Jenis: Rangsel
  • Bahan utama: Melange tahan cai
  • Logo: Narima Logo anu Disaluyukeun
  • Gaya: Pantun, Kualitas luhur sareng daya tahan
Enquiry Ayeuna

Detil Gancang

Ransel panutup beurat lampu tahan cai pikeun sakola 25L kalayan kompartemen laptop

Desain 1.Flap panutup sareng dua kantong logam adjustable

2.Satu kompartemen handap gedé pikeun pakean baseuh atanapi sapatu

3.Satu saku laptop empuk dina kompartemen utama

4. Nyokong bantal hawa anu nyaman sareng tali taktak padded busa

5. patch patch ku logo emboss

Rincian Produk

Dina katalog ieu anjeun bakal diajar langkung seueur ngeunaan Backpack MK-ZY20036. Ieu mangrupikeun salah sahiji produk anu kami nawiskeun. Kami supplier Cina anu saé, urang sacara gembleng ngawangun nilai pikeun konsumén.

Ransel panutup beurat beurat tahan cai pikeun sakola 25L kalayan kompartemen laptop.

Barang No. MK-ZY20036
Katerangan Rangsel
Bahan 100% poliéster
Logo / Colorway Bisa dikustomisasi
Pangukuran 49 * 31 * 17cm
Kapasitas 25L
Bungkusan 52 * 34 * 35CM / 10PCS
Jumlah Pesenan Minimum 500 pcs
Sertipikat Sértipikat ISO & Inok BSCI.
Tempat Asalna Quanzhou, Fujian, Cina
20FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 4500 pcs
40FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 9300 pcs
40FT HQ Wadah Ngunggah kuantitas 10900 pcs
FOB PORT Pelabuhan FOB Xiamen, Cina
Waktos prosés 45-60days saatos mastikeun pesen na tiasa disawalakeun kanggo jumlah anu ageung.
Sarat pamayaran 1.T / T2.LC
Harga Punten taroskeun ka kami pikeun ngirim panilitian anjeun.

Kamampuhan Suplai
100.000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan
Rincian bungkusan: 1pc / kantong poli, 10 pcs / karton,
Kami tiasa nyumponan pamundut anjeun pikeun ransel bungkus.
Palabuhan: Pelabuhan Xiamen, Fujian, Cina.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • © Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile