Produk

  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic

Ransel warna kulit macaroon luhur pikeun ransel trendi perjalanan


Spesifikasi Produk:

  • Jumlah barang: MK-ZY20035
  • Jenis: Rangsel
  • Bahan utama: 100% poliéster
  • Logo: Narima Logo anu Disaluyukeun
  • Gaya: Pantun, Kualitas luhur sareng daya tahan
Enquiry Ayeuna

Detil Gancang

Ransel warna kulit macaroon luhur pikeun ransel trendi perjalanan

1. Desain roltop nganggo panutup gesper plastik warna kantong saku tipayun

2. payun D-ring kanggo hiasan atanapi keychain

3. Nyaman bantalan bantalan bantalan sareng taktak tali

4. patch patch ku logo emboss

Rincian Produk

Dina katalog ieu anjeun bakal diajar langkung seueur ngeunaan Backpack MK-ZY20035. Ieu mangrupikeun desain anyar kami. Kami supplier Cina anu saé, urang sacara gembleng ngawangun nilai pikeun konsumén.

Ransel warna kulit macaroon luhur pikeun ransel trendi perjalanan:

Barang No. MK-ZY20035
Katerangan Rangsel
Bahan 100% poliéster sareng tahan cai
Logo / Colorway Bisa dikustomisasi
Pangukuran 26 * 42 * 16cm
Kapasitas 20L
Bungkusan 46 * 30 * 32CM / 10PCS
Jumlah Pesenan Minimum 500 pcs
Sertipikat Sértipikat ISO & Inok BSCI.
Tempat Asalna Quanzhou, Fujian, Cina
20FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 6000 pcs
40FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 12000 pcs
40FT HQ Wadah Ngunggah kuantitas 14500 pcs
FOB PORT Pelabuhan FOB Xiamen, Cina
Waktos prosés 45-60days saatos mastikeun pesen na tiasa disawalakeun kanggo jumlah anu ageung.
Sarat pamayaran 1.T / T2.LC
Harga Mangga kontak kami pikeun daptar harga.

Kamampuhan Suplai
100.000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan
Rincian bungkusan: 1 pc / kantong poli, 10 pcs / karton,
Kami tiasa nyumponan pamundut anjeun pikeun bungkus.
Palabuhan: Pelabuhan Xiamen, Fujian, Cina.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • © Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile