Produk

  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic

Pantun 2020 Tahan Awal Travel Laptop Ransel sareng 23Litre pikeun kantong pinuh Pabrikan


Spesifikasi Produk:

  • Jumlah barang: MK-ZY20017
  • Jenis: Ransel Laptop
  • Bahan utama: 100% poliéster
  • Logo: Narima Logo anu Disaluyukeun
  • Gaya: Pantun, Kualitas luhur sareng daya tahan
Enquiry Ayeuna

Detil Gancang

Pantun 2020 Tahan Awal Travel Laptop Ransel sareng 23Litre pikeun kantong pinuh Pabrikan

1. Lemes Zipper awét.

2. Ransel tilepan Flap: 16litre nalika ngalipetkeun flap, 23litre pikeun kantong lengkep.

3. ransel Multi-fungsi:

Kantong ritsleting disumputkeun payun; kompartemen Laptop utama kapasitas ageung; Kantong luhur pikeun Kartu nami; Dua kait kelas luhur unggal sisi pikeun nutup ransel.

4. Nyaman taktak tali & tonggong

5. Logo merek: Sulaman, percetakan Sutra, Karét tambel, anyaman tambal, sareng sajabana

Rincian Produk

Dina katalog ieu anjeun bakal diajar langkung seueur ngeunaan Backpack MK-ZY20017. Ieu mangrupikeun salah sahiji produk anu kami nawiskeun. Kami supplier Cina anu saé, urang sacara gembleng ngawangun nilai pikeun konsumén.

Pantun 2020 Tahan Awal Travel Laptop Ransel sareng 23Litre pikeun kantong pinuh Pabrikan

Barang No. MK-ZY20017
Katerangan Ransel Laptop
Bahan 100% poliéster
Logo / Colorway Bisa dikustomisasi
Pangukuran 31 * 47 * 12CM
Kapasitas 16-23L
Bungkusan 51 * 35 * 45CM / 10PCS
Jumlah Pesenan Minimum 500 pcs
Sertipikat Sértipikat ISO & Inok BSCI.
Tempat Asalna Quanzhou, Fujian, Cina
20FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 3250 pcs
40FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 6750 pcs
40FT HQ Wadah Ngunggah kuantitas 8375 pcs
FOB PORT Pelabuhan FOB Xiamen, Cina
Waktos prosés 45-60days saatos mastikeun pesen na tiasa disawalakeun kanggo jumlah anu ageung.
Sarat pamayaran 1.T / T2.LC
Harga Punten taroskeun ka kami pikeun ngirim panilitian anjeun.

Kamampuhan Suplai
100.000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan
Rincian bungkusan: 1pc / kantong poli, 10 pcs / karton,
Kami tiasa nyumponan pamundut anjeun pikeun ransel bungkus.
Palabuhan: Pelabuhan Xiamen, Fujian, Cina.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • © Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile