FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon anu tiasa ditawarkeun pabrik HONGSHENG Bags? Naon kaunggulan anjeun?

Kantong HONGSHENG didirikan taun 1993. Upami anjeun milari ransel unik sareng propésional atanapi pasokan daypack anu cocog, anjeun parantos dugi ka tempat anu pas!
Kami ngembangkeun desain anyar unggal usum ku lawon sareng asesoris pangénggalna ti pasar. Urang tiasa nawiskeun jasa OEM atanapi ODM. Pasihan ideu anjeun, kami tiasa ngarancang koleksi kantong utuh (ransel, kantong messenger, tas duffle, cooler bag, gym gym, sareng sajabana) pikeun anjeun!

Merk anu pabrik anjeun damel bareng?

Merk anu kantos kami damel bareng nyaéta Decathlon, FILA, UMBRO, Samsonite, Militer Swiss, BMW, Disney, Aqua Lung, Phelps, jst.
Pék ku aplikasi patén: naék, RIUT, PAKAMA.

Naha pabrik anjeun ngalangkungan Inok naon waé?

Kami parantos ngalangkungan audit pabrik ISO sareng BSCI.

Naha anjeun nawiskeun sampel? Sabaraha lami peryogi waktosna?

Leres, urang leres. Biasana peryogi 7-15 dinten kanggo sampling. Éta gumantung kana jumlah sareng logo anu dikustomisasi.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, urang leres. MOQ kami nyaéta 500 pcs. Upami anjeun nempatkeun pesenan sidang dina jumlah anu langkung handap, mangga kontaksales@hsbags.com.

Naon jinis istilah pembayaran anu anjeun tampi?

T / T, L / C atanapi Western Union.

Naon kalungguhan produksi anjeun saatos sampel anu disatujuan?

Sacara umum, dibutuhkeun 50-55 dinten. Pikeun pesenan rurusuhan, mangga ngahubungi sales@hsbags.com.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji matéri?

Leres, kami tiasa ngagarap pamundut anjeun, pikeun nyayogikeun laporan uji coba ngahontal, CPSIA, CA65, RPET, OEKO-TEX atanapi anu sanés.

Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitas anjeun?

Kami gaduh Sistem Manajemen Mutu sadayana sapertos dihandap:
Panyekel Bahan Ditilai Bahan Datang Anu Dipariksa Rapat préproduksi Dina-prosés QC 100% Pariksa Final QA Check Per AQL

Kumaha kuring tiasa ngahubungi anjeun?

Némbak kami email di sales@hsbags.com maka kami bakal langsung uih deui ka anjeun — sareng teras dina 7 jam!

© Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile