Produk

  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic

Ransel lien katun sareng lawon kantong eco ramah lingkungan ransel kantong murah dina desain fashion


Spesifikasi Produk:

  • Jumlah barang: MK-ZY20047
  • Jenis: Rangsel
  • Bahan utama: 100% poliéster lien palsu
  • Logo: Narima Logo anu Disaluyukeun
  • Gaya: Pantun, Kualitas luhur sareng daya tahan
Enquiry Ayeuna

Detil Gancang

Ransel lien katun sareng lawon kantong eco ramah lingkungan ransel kantong murah dina desain fashion

1. kompartemen utama ageung sareng saku laptop

2. Hiji saku ritsleting payun

3. Nyaman panel padded sareng tali taktak anu nyaman

Rincian Produk

Dina katalog ieu anjeun bakal diajar langkung seueur ngeunaan Backpack MK-ZY20047. Ieu mangrupikeun salah sahiji produk anu kami nawiskeun. Kami supplier Cina anu saé; urang sadayana heartedly nyiptakeun nilai pikeun konsumén.

Ransel lien katun sareng lawon kantong eco ramah lingkungan ransel kantong murah dina desain fashion

Barang No. MK-ZY20046
Katerangan Rangsel
Bahan 100% poliéster lien palsu
Logo / Colorway Bisa dikustomisasi
Pangukuran 30 * 48 * 17cm
Kapasitas 24L
Bungkusan 35 * 52 * 52cm / 20pcs
Jumlah Pesenan Minimum 500 pcs
Sertipikat Sértipikat ISO & Inok BSCI.
Tempat Asalna Quanzhou, Fujian, Cina
20FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 4500 pcs
40FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 9000 pcs
40FT HQ Wadah Ngunggah kuantitas 11500 pcs
FOB PORT Pelabuhan FOB Xiamen, Cina
Waktos prosés 45-60days saatos mastikeun pesen na tiasa disawalakeun kanggo jumlah anu ageung.
Sarat pamayaran 1.T / T2.LC
Harga Punten taroskeun ka kami pikeun ngirim panilitian anjeun.

Kamampuhan Suplai
100.000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan
Rincian bungkusan: 1pc / kantong poli, 10 pcs / karton,
Kami tiasa nyumponan pamundut anjeun pikeun ransel bungkus.
Palabuhan: Pelabuhan Xiamen, Fujian, Cina.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • © Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile