Parusahaan urang

242

Pabrik monkking nutupan legana sakitar 35 hektar, kalayan luas lanté bengkelna sakitar 30,000 méter pasagi.

Kami khusus dina Tas ngararancang & ngadamel pabrik kalayan merek Monkking sareng merek OEM pikeun langkung ti 27 taun pangalaman. Pabrik urang didirikan taun 1993, kota basisir di Fujian, Cina, anu ngagaduhan reputasi "Kota Tas & Kasus". Kantor Pusat kami aya di Kota Xiamen sareng pabrik anu aya di Kota Quanzhou. Monkking ditujukeun pikeun ngahijikeun sareng ngupayakeun pikeun Inovasi, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa sareng produk anu pangsaéna.

NAON WE LAKU

246

Panyekel Dipercaya anjeun, Pilihan Pangsaéna Anjeun!

Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa paling propésional sareng produktivitas paling inovatif pikeun sadaya palanggan domestik sareng asing. Dina waktos anu sasarengan, urang narékahan pikeun ngabantosan padamel urang pikeun nyiptakeun lingkungan padamelan sosial anu langkung séhat, langkung aman, langkung raoseun sareng langkung kréatip. Kami hoyong jalma-jalma janten sumanget kana naon anu dilakukeun unggal dinten, sareng ngembangkeun jalma anu ngagaduhan pangaruh positip dina kahirupan sareng padamelan di lingkunganana. Kami ogé hoyong damel sareng mitra global pikeun diajar sareng nalungtik ngeunaan Proyék énggal, milarian solusi sareng minuhan sadaya tantangan énggal.

Ngalakukeun bisnis sareng urang

45846

Tim Monkking R&D narékahan pikeun ngabaru sareng ngembangkeun desain produk fungsional 35new per bulan kanggo nyumponan sarat penjualan pelanggan.

Lantai bengkel kami dilengkepan ogé ku langkung ti 200 karyawan terampil, 8 jalur produksi, 200 sét mesin jahit komputerisasi. Kalayan kapasitas- 100.000 pcs ransel rumit atanapi 200,000 pcs ransel saderhana per bulan.

Tujuan kami nyaéta pikeun ngahontal strategi win-win: pikeun ngabantosan mitra kami ngahontal hasil bisnis anu nguntungkeun, dina waktos anu sami kami mastikeun padamel hirup anu stabil sareng lingkungan sosial anu berkelanjutan.

Pabrik monkking gaduh pangalaman 27taun di lapangan Kantong, kami ayeuna ahli pisan dina ngarancang, ngembangkeun sareng ngadamel kantong tina sagala rupa.

Ngalakukeun bisnis sareng kami, mangrupikeun Pilihan anu leres anjeun!

MONKKING MEREK

35745

Merek kami "MONKKING", Anu parantos didaptarkeun di 22 nagara luar negeri, sareng kami ngadegkeun kantor pamasaran boh di Moskow, Rusia sareng Xiamen, Cina, anu beuki populér di dunya.

PRODUK KAMI

2346246-2

Kalayan pangalaman langkung ti 27taun, urang ngararancang sareng ngadamel jinis-jinis Kantong, sapertos Ransel, Kantong Luar, Kantong Duffel, Kantong Bahu / Utusan, Kantong Kantong / Laptop, sareng anu sanésna. Nalika bahan baku sumping di Gudang, sareng sateuacan ngamimitian produksi, IQC Kami bakal ngalaksanakeun tés lawon sareng parios logo percetakan silkscreen sareng logo sulaman, sareng sajabana Nalika ngaput, pamimpin lini produksi bakal ngalakukeun satengah mariksa. Saatos ngaput, QC bakal ngalakukeun pamariksaan kualitas unggal kantong sareng pastikeun sadayana kantong anu leres sateuacan dikemas. Perusahaan kami terus ngembangkeun produk sareng ngagedékeun kapasitas produksi, ayeuna, kami netepkeun hubungan strategis sareng sababaraha mérek dina bidang kustomisasi ODM.

MÉSKKING SALES TIM DENGAN PELANGGAN

w46

Palayanan kami sanés ngan ukur pangakuan pelanggan, tapi ogé ngudag kasuksésan pelanggan. Kami salawasna taat kana prinsip "Iman Alus, Kualitas, Manajemén Ilmiah", sareng keukeuh "Kualitas Mimiti". Janten komitmen pikeun janten perusahaan terkemuka dina industri, pikeun nyokong mérek domestik sareng global anu kuat.

Kami bakal janten Pilihan Pangalusna sareng Panyandian Kantong anu tiasa dipercaya di Cina.

© Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile