Produk

  • pic
  • pic
  • pic

2020 Awéwé Modis Anyar atanapi Kantong Duffel Waterproof Man


Spesifikasi Produk:

  • Jumlah barang: MK-ZY20032
  • Jenis: Rangsel
  • Bahan utama: 100% poliéster
  • Logo: Narima Logo anu Disaluyukeun
  • Gaya: Pantun, Kualitas luhur sareng daya tahan
Enquiry Ayeuna

Detil Gancang

2020 Awéwé Modis Anyar atanapi Kantong Duffel Waterproof Man

1. Lemes ritsleting, awét
2. Kantong payun kanggo asesoris
3. Kamar kompartemen utama dina volume ageung
4.Salah saku samping kanggo sapatu, hiji kanggo asesoris
5. Lampu pikeun perjalanan
6. Logo merek: Sulaman, percetakan Sutra, Karét tambel, anyaman tambal, sareng sajabana

Rincian Produk

Dina katalog ieu anjeun bakal diajar langkung seueur ngeunaan Duffel Bag MK-ZY9125. Ieu mangrupikeun salah sahiji produk anu kami nawiskeun. Kami supplier Cina anu saé, urang sacara gembleng ngawangun nilai pikeun konsumén.

2020 Awéwé Modis Anyar atanapi Kantong Duffel Waterproof Man

Barang No. MK-ZY9125
Katerangan Kantong Duffel
Bahan 100% poliéster
Logo / Colorway Bisa dikustomisasi
Pangukuran 56 * 28 * 25cm
Kapasitas 40L
Bungkusan 58 * 30 * 60cm / 20pcs
Jumlah Pesenan Minimum 500 pcs
Sertipikat Sértipikat ISO & Inok BSCI.
Tempat Asalna Quanzhou, Fujian, Cina
20FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 4000 pcs
40FT GP Wadahna Ngunggah kuantitas 8000 pcs
40FT HQ Wadah Ngunggah kuantitas 10000 pcs
FOB PORT Pelabuhan FOB Xiamen, Cina
Waktos prosés 45-60days saatos mastikeun pesen na tiasa disawalakeun kanggo jumlah anu ageung.
Sarat pamayaran 1.T / T2.LC
Harga Punten taroskeun ka kami pikeun ngirim panilitian anjeun.

Kamampuhan Suplai
100.000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan
Rincian bungkusan: 1pc / kantong poli, 20 pcs / karton,
Kami tiasa nyumponan pamundut anjeun pikeun ransel bungkus.
Palabuhan: Pelabuhan Xiamen, Fujian, Cina.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • © Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile