Produk

Didedikkeun Pikeun Nyayogikeun Solusi Produk-Pangemasan Profesional

Naha milih urang

Top 10 Ransel & Pabrik Kantong Di Cina

Pasangan urang

Top 10 Ransel & Pabrik Kantong Di Cina

Sertipikat

Top 10 Ransel & Pabrik Kantong Di Cina

Tentang Kami

Top 10 Ransel & Pabrik Kantong Di Cina

HONGSHENG

Didirikeun taun 1993, tempatna di Quanzhou, kota basisir di Fujian, Cina, anu ngagaduhan reputasi "Kota Tas & Kasus". Kalayan 27 taun pangalaman dina bidang ieu, urang ayeuna ahli pisan dina ngarancang, ngembangkeun sareng ngadamel kantong tina sagala rupa.

Ayeuna, pabrik urang ngaliput legana sakitar 35 hektar, kalayan luas lanté bengkel anu sakitar 30,000 méter pasagi. Éta ogé dilengkepan ku langkung ti 200 karyawan terampil, 8 jalur produksi, 200 sét mesin jahit komputerisasi.

Samentawis waktos éta, mérek kami nyalira "MONKKING", anu parantos didaptarkeun di 22 nagara luar negeri, sareng kami ngadegkeun kantor pamasaran duanana di Moskow, Rusia sareng Xiamen, Cina, ngaraosan réa popularitas sadunya.

Tambih deui

© Hak Cipta - 2010-2020: Sadaya Hak ditangtayungan. Produk Panas - Sitemap - AMP Mobile